Over ons

Esmeralda van Staveren (links) is de eigenaresse van Tres Beauty Health en Wellness centrum. Esmeralda zit al 24 jaar in het vak en is schoonheidsspecialiste, massagetherapeut en pedicure.
Zij vindt het belangrijk om jouw het gevoel  van thuis komen te geven vandaar de visie voor huidverbetering en ontspanning van lichaam en geest.

Marieke Groeneveld - Rust (midden) is onze medisch pedicure en behandeld al uw voetproblemen bij ons op de oneven weken op maandag en maandagavond aanwezig. Vanaf september 2019 is zij ook op de even weken op dinsdag beschikbaar. Bij haar kan je ook als medisch client terecht, de behandeling kan dan eventueel vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Valery Neervoort (Rechts) is allround schoonheidsspecialiste en massagetherapeut. Zij is werkzaam op maandagavond, woensdagavond en zaterdag. Zij is gespecialiseerd in acne, deze behandeling kan je daarom ook vergoed krijgen door de zorgverzekeraar. Daarnaast kan je bij haar terecht voor alle schoonheidsbehandelingen, massages, deelbehandelingen en wimperlift.