BEAUTY DAY
Deze dag staat helemaal in het teken van Beauty!

In samenwerking met Demi Willemsen (The Colour Store) en Perry Willemsen organiseren wij BEAUTY DAY op vrijdag 5 juli 2019 van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Wat houdt deze dag in? Zoals hier boven al vermeld, staat deze dag helemaal in het teken van beauty. Je kan terecht voor een kleurenanalyse, haarstyling, visagie, advies en fotografie. Wij hebben 2 arrangementen voor deze dag samen gesteld waar je uit kan kiezen.

1. Het metamorfose arrangement €65,-: Is het de tijd voor meer aandacht voor jezelf? Dan is het metamorfose arrangement écht wat voor jou! Dit arrangement bestaat uit een All-in kleur en stijl advies voor je haar en huid. Wij gaan kijken naar wat het beste bij jou past qua haar, je gezichtsvorm, bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen!

Je krijgt een kleuranalyse, je haar wordt gestyled en eventueel in een nieuw model gebracht. Je look wordt compleet gemaakt met een mooie, passende make-up. Natuurlijk krijg je ook advies van ons mee. Er worden ook voor en na foto’s gemaakt.

2. Het foto & styling arrangement €25,-: Een sterke look die bij je past en mooi voor op beeld? Kies dan voor het foto & styling arrangement! Dit arrangement bestaat uit een mooie make-up en haar styling die bij jou past inclusief een portret foto. Een goede foto is jouw nieuwe visitekaartje!

Tip: wil jij een mooie zakelijke foto voor je CV, LinkedIn of je bedrijf, vermeld dit dan bij de fotograaf!

Om er voor te zorgen dat deze dag goed verloopt raden wij je aan om van te voren jouw arrangement bij ons in te plannen! Zodat wij je niet teleur hoeven te stellen of lang moet wachten. Afspraak maken kan via de mail: es@salontres.nl of bel/app naar Valery (Tres) 06-81444861 of Demi (The colour store) 06-27185379

Let Op! Deze dag kunnen er alleen contante betalingen gedaan worden.